Flera lektioner på G!!

Tjernare! Nu ska Emelie och vanessa gå på flera lektioner! vi har bestämt att på torsdag ska vi på en privatlektion! och så är det ju vanliga lektionen på lördag. Igår var vi  till stallet och hälsade på hästarna och kollade lite på några andra som red! Det var en liten kille som inte ens vågade att trava... kollar ni på PONNYAKUTEN på söndagar kl 19 på barnkanalen? Just därför vi kollar är för att lilla "Musse Pigg" är med! Ridskole häst på Sigtuna. :) Det blir ju roligare att titta när han är med. =) vi hörs!

                                                                             

Lördagens ridlektion med Hubbe & Acke

Nu är vi hemma från dagens ridlektion! Hubbe & Vanessa Acke & Emelie. Vi övade på galopp fattning!

Vanessa fick göra stora volter, eftersom det gick snabbare med hennes häst än vi andra som hade ponnys! Det värsta med Acke är att han blir så pigg efter galoppen, vill inte sakta ner! :)


Massor med bilder kommer här :




Speciallektion! 2

Tjoho! nu har jag och emelie vart åp hennes lektion! hon var mkt duktig och hammnade i min grupp :) hon red en jättesnäll och lydig ponny som heter Acke! ser fram emot min (vår) lektion på lördag, kom igen och kommentera våra inlägg så får ni kommentarer!






                                               kramisar Vanessa! ses :)

Speciallektion = avklarad

Jippi!
"Speciallektionen" Avklarad. Jag fick komma i samma grupp som Vanessa! :) Dom frågade om jag ville prova så jag sa jaa! Redan på lördag så blir lektion igen! Jag ska ha Acke, som jag red idag. För dom sa att jag skulle känna mig säker!

Jag fick:: Galopera i A volten och göra från halv skritt upp till galopp! :) ( trava & galopp hela tiden ). Och lite slalom blev det med! Hejdå, från Emelie & Lilla Acke! <3


Foto: Vanessa

Video

Vi ber om eran hjälp!!! Vi Vanessa & Emelie behöver hjälp med hur man lägger upp en video på bloggen? Vi tänkte visa er Vanessas & Emelies tips. Så tacksamma om vi fick eran hjälp med det här!



Av : Vanessa & Emelie

Lite lerigt......

Tjoho! i somras var jag och min släkt på en bondgård, vi såg några hästar som inte hade den finaste hagen man har sett precis...hoppas det inte finns några fler hästar som har det så här dåligt.



ses! kramisar Vanessa och Emelie !!!!!!!

Speciallektion!

Hej! Nu har vi Vanessa och Emelie startat en blogg om vårat favorit intresse, hästar!

Nu undrar ni kanske om vad våran rubrik handlar om, Emelie ska börja på en ny ridskola och ska göra en "uttagning" där för att se vilken grupp hon ska hammna i SUPERNERVÖS!!!
jag (Vanessa) ska rida på lördag, och förhoppningsvis Emelie om inte hon hammnar i en grupp högre elr lägre...




VAD TYCKER NI OM DESIGNEN?? (:

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0