Lördagen utan Vanessa

Hejsan! I lördags red jag utan Vanessa för hon var i Hassela. Många hade sportlov så vi var bara 3 st på ridningen. Det var iallafall jätte kul och på lördag har vi hoppning! Sen gången efter det så byter vi hästar. Bara att den här gången var Nyfiken jobbig som attans. Blev busig när vi galopperade och slängde med huvudet då. Sen var han irriterande på andra sätt med! Men som sagt är det ändå alltid kul:) sen efter nyfiken vill jag ha min Musse... Älskar honom och massor med andra förstås.
På ridlägret i sommar kanske jag ska ta Musse som önskemål:) Musse i en vecka, i love it! Ni kommer få mer info om ridlägret desto närmare vi kommer och så kommer vi visa packlistan så ni behöver inte oroa er!:) ännu en sak till ni inte behöver oroa er för är att vi kommer nog blogga då med. Alla fall kanske jag. Båda vi har en mobil som vi kan blogga på så.:)


Kramisar Emelie, Vanessas Hassela kramar!
Bild på Hanna och Hippi=stor och liten och sedan en bild på Musse! Ps. Jag kramade Hubbe från dig Vanessa!

Albin åsnan..

Tjena!!
Jag ville bäretta om en liten ponny vid namn Albin. Åsnan var min favvo ponny när jag red där förut och han ska bli min igen.. Jag måste bannu med få rida han efter Nyfiken! Två bilder på han här... Albin min lilla...

En ponny hon inte gillar!!

Igår förrgår red vi som vanligt, Vanessa red på VagaBond! Ponnyn är hopplös går inte att sadla eller tränsa.. Inte att hoppa upp på häller för då bits den!! Kajsa säger att man behöver ha samma häst minst 4 gånger. Så jag tycker synd om Vanessa! :(

Sen måste jag bäretta att vi ska på ridlägret i sommar i en vecka. Övernattningsläger. Det är något vi ser framemot mycket!!
Vi SeS!

nicke nyfiken!

Hallojsaaan! ville bara lägga ut en gullig bild på en ponny som heter nicke nyfiken! <3 super gullig! Den ponnyn red Emelie i lördags! ho sa att han var skumpig, det är han för när jag red han så hoppade jag nästan av... hahahaha! hejdå!! :)
Hallojsan! Ville bara lägga ut en gullig bild på en ponny som heter nicke nyfiken! han e jätte gosig och snäll! Emelie red honom i lördags och hon sa att ahn är jätte skumpig. det är han för när jag red honom så höll jag på att trilla av ett antal gånger... :) ses!! :)

tjabaaaa!

Hej alla! ledsen att vi inte har skrivit på jätte länge, men Emelie är i Thailand så det är inte lika kul att blogga då...
Nu har våran ridlärare sagt att vi ska rida samma häst fyra gånger, jag har ridit min favvo-häst Hubbe! men imorn är det dags att byta och då ska jag rida en annan finfin häst som heter Zircon! här är en bild på Zircon:

I lördags red jag ju Hubbe, då ''hoppade'' vi. Det kanske var 20cm......
inte så högt precis, knappt så att han hoppade, jag funderar på att flytta upp en grupp så att man kan förbättra sig ännu mera! Då kommer man också få göra och lära mig nya och andvändbara saker! då kan man galoppera lite mer som vi inte får göra mkt alls.....


                                          kramisar Vanessa, och Thailandiska hälsningar Emelie! :)
RSS 2.0